Kabel-TV, bredband, telefoni

BRF

Ravalen


Kabel-TV, bredband, telefoni

Föreningen är sedan 2014 anslutna till gruppavtal för digital-tv med Comhem. I detta ingår:


  • ­DTV Medium 8 Favoriter (LAN)
  • Bredband 100/100 mbit/s (LAN)
  • Hemtelefoni (LAN)


Varje bostadsrätt kan själv välja sitt kanalutbud. För att ta emot digital-tv behövs en digital-tv box, det ingår en box kostnadsfritt i gruppavtalet med Comhem. Varje hushåll rätt att själva uppgradera sitt kanalutbud till en TiVo­-plattform och det finns även möjlighet att uppgradera sitt bredband.


Vilka digital-tv kanaler ingår? Grundutbudet kallas Medium 8 favoriter och innehåller 18 st kanaler. 8 st av dessa är valfria för varje bostadsrätt, och kan väljas bland ett stort utbud av TV kanaler (ej premium så som sport kanalerna från Viasat). Vänligen se www.comhem.se.


Utöver favoritkanalerna ingår följande kanalen SVT 1, SVT 2, SVT24, SVT B, Kunskapskanalen, TV4, Kanal 6, Axess tv, SVT1 HD, Svt 2 HD.


Vad kostar det? För tillfället utgår ersättning med 200 SEK per månad för grundutbudet omfattande TV och bredband vilka boende erlägger till föreningen månadsvis. Om en medlem önskar annat kanalpaket än grundutbudet eller utökning av bredbandshastigheten betalas det enligt ett separat avtal mellan medlem och Comhem.


Vart kan jag vända mig om jag har fler frågor om Comhem gruppavtal? Vänligen se www.comhem.se eller ring Comhems kundservice.


Vi vill se digital-tv på flera TV apparater i lägenheten – fungerar det? Ja, det fungerar men man måste ha en digital-tv box (inbyggd i TV eller fristående) till varje TV där man önskar se digital-tv. Comhems produkt för att lösa detta kallas  "Syskonabonnemang" och som ger kunden en kopia på sitt existerande digitalabonnemang (dock ej Canal+ och TV 1000). I "Syskonabonnemanget" ingår en extra digital-box och ett extra programkort utan extra kostnad. Ett alternativ till Syskonabonnemanget är att teckna ett helt nytt digitalabonnemang till ordinarie pris. Observera att de analoga tv kanalerna SVT1, SVT2, SVT24, Barn/Kunskapskanalen samt TV4 kommer erbjudas på samtliga TV apparater i lägenheten. Se uppdaterad information om priser på www.comhem.se


Vad händer med digital-tv boxen när jag flyttar? Boxen skall lämnas kvar i lägenheten. Den tillhör det specifika bostadsrätten och inte föreningen. En ny hyresgäst har rätt till en ny box, utan extra kostnad, om den gamla medlemen inte lämnar boxen efter sig. Medlem ska erlägger ersättning för trasig eller borttappad box.Telefoni

Föreningen står för abonnemangskostnaden för telefonin. Väljer du att avropa tjänsten kommer du faktureras en minidebitering på 29:-/månad, som du också får ringa för (ringpott). Det är ComHem som administrerar TV, bredband och telefoni för bostadsrättsföreningen.Skriv ut eller spara ner:

  1. Anslutning


Bostadsrättsföreningen Ravalen 2010-2018